Auget hero background

Wordpress Onderhoud

Wij houden jouw site veilig, up-to-date en optimaal presterend. Wij regelen het technische vlak, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien!

Kaleido-logo
rwd-groep-logo
Rijschool-mado-logo
Mudmasky-logo
goed-koopje-logo
Tiny-Brands-logo

Wordpress website onderhoud en beheer uitbesteden

Focus op je bedrijf, niet op websitebeheer. Door het onderhoud en beheer van je WordPress website aan ons uit te besteden, kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en onderhoud, waardoor je tijd vrijmaakt om te groeien en te innoveren.

Altijd-Up-To-Date-auget
Altijd Up-To-Date

Geniet van een actuele website. Wij zorgen voor regelmatige updates van je WordPress core en plugins om ervoor te zorgen dat je website soepel en efficiënt blijft draaien.

Beveiliging-Website-auget
Beveiliging Website

Onze beveiligingsstrategieën beschermen je website tegen malware, hacks en andere kwetsbaarheden, met proactieve monitoring en snelle respons.

Uptime-Bewaking-auget
Uptime Bewaking

Loop nooit een klant mis met onze uptime monitoring. We houden je site altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat deze altijd online en toegankelijk is.

Dagelijkse Backups
Dagelijkse Backups

Veilig en herstelbaar. Wij maken dagelijks back-ups van je website, zodat je nooit belangrijke data verliest en snel kunt herstellen na onvoorziene gebeurtenissen.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Heb jij een geweldig idee voor een webshop of wil je jouw bedrijf digitaal op de markt brengen? Als jij het kan dromen kunnen wij het realiseren.

Neem contact op
mikail-koker-auget Mike-hofland-auget

Wordpress Onderhoud Q&A

Lees hier de veelgestelde vragen over Wordpress Onderhoud

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

WordPress onderhoud is cruciaal om je website veilig, snel en goed functionerend te houden. Regelmatig onderhoud helpt bij het voorkomen van beveiligingslekken, het verbeteren van de prestaties en het zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Wat omvat WordPress onderhoud?

WordPress onderhoud omvat taken zoals het updaten van WordPress core, thema’s en plugins, het uitvoeren van regelmatige back-ups, het controleren op en verwijderen van malware, en het optimaliseren van de website snelheid en prestaties.

Hoe vaak moet ik mijn WordPress website updaten?

Het is aanbevolen om je WordPress website minstens eenmaal per maand bij te werken. Kritieke beveiligingsupdates en plugin-updates moeten zo snel mogelijk worden geïnstalleerd om je site te beschermen tegen kwetsbaarheden.

Wat zijn de kosten voor WordPress onderhoud?

De kosten voor WordPress onderhoud variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van je website en de specifieke onderhoudsdiensten die je nodig hebt. Gemiddeld kunnen maandelijkse onderhoudspakketten variëren van €50 tot €200.

Kan ik WordPress onderhoud zelf doen?

Hoewel je zelf basis onderhoudstaken kunt uitvoeren, zoals het bijwerken van plugins en thema’s, kan het inhuren van een professional voordelen bieden. Een expert zorgt voor grondige beveiligingscontroles, back-ups en prestaties optimalisatie, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op je bedrijf.

Wat gebeurt er als ik WordPress onderhoud negeer?

Het negeren van WordPress onderhoud kan leiden tot ernstige problemen zoals beveiligingsinbreuken, tragere prestaties, incompatibiliteitsproblemen en verlies van data. Regelmatig onderhoud is essentieel om deze risico’s te vermijden en de gezondheid van je website te waarborgen.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.