Auget hero background

Maatwerk WooCommerce Website: converteer beter

Ontgrendel jouw digitale potentie met maatwerk WooCommerce websites die geoptimaliseerd zijn voor conversie.

#4176

Nieuwe bestelling

€59

#4175

Nieuwe bestelling

€129

#4174

Nieuwe bestelling

€33

#4173

Nieuwe bestelling

€241

#4172

Nieuwe bestelling

€79
Tiny-Brands-logo
goed-koopje-logo
Mudmasky-logo
Rijschool-mado-logo
rwd-groep-logo
Kaleido-logo

Waarom een WooCommerce Maatwerk Webshop laten bouwen

WordPress WooCommerce is de meest gebruikte CMS voor webwinkels en dit is met een goede reden. De flexibiliteit en mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Hieronder lichten we de voordelen van een maatwerk WooCommerce site toe.
Auget Conversie
Hoger Conversie & Gemiddelde Bestelwaarde

Behaal een hoger conversie percentage en gemiddelde bestelwaarde door het conversie geoptimaliseerd ontwerp en functionaliteiten zoals cross-sells, reviews, filtering en meer.

Auget Organisch
Meer Organisch Verkeer

Zoekmachines zoals Google beoordelen sites op een aantal technische aspecten. Wij zorgen dat de site voldoet aan de meest recente richtlijnen.

Auget Flexibiliteit
Ultieme Flexibiliteit

Bij maatwerk wordt je niet gelimiteerd door een template of thema. Het ontwerp en de functionaliteiten zijn uiterst flexibel. Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het realiseren.

Auget Schaalbaarheid
Oneindige Schaalbaarheid

In de huidige markt is stilstaan achteruit gaan. Daarom bieden wij constante doorontwikkeling mogelijkheden aan via ons Auget Scale pakket.

Onze conversie is binnen 1 jaar

verdubbeld dankzij de

samenwerking met Auget.

Majid Mousavi – Mudmasky

Mudmasky-Majid-Case-auget-wordpress

WooCommerce Q&A

Lees hier de veelgestelde vragen over WooCommerce

Wat is een maatwerk WooCommerce website?

Een maatwerk WooCommerce website is een volledig gepersonaliseerde e-commerce site die specifiek is ontworpen en ontwikkeld om aan de unieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf te voldoen. Het biedt volledige controle over het ontwerp, de functionaliteit en de gebruikerservaring, anders dan standaard WooCommerce thema’s.

Waarom zou ik kiezen voor een maatwerk WooCommerce website in plaats van een standaard thema?

Kies voor een maatwerk WooCommerce website om te profiteren van een uniek ontwerp dat jouw merk weerspiegelt, betere prestaties en beveiliging, volledige controle over functionaliteit en de mogelijkheid voor op maat gemaakte oplossingen en integraties die niet mogelijk zijn met standaard thema’s. Dit resulteert in een hoger conversiepercentage en gemiddelde bestelwaarde.

Hoe lang duurt het om een maatwerk WooCommerce website te laten maken?

Het maken van een maatwerk WooCommerce website duurt meestal tussen de 4 en 8 weken, afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Dit omvat de fasen van planning, ontwerp, ontwikkeling en testen.

Wat zijn de kosten voor een maatwerk WooCommerce website?

De kosten voor een maatwerk WooCommerce website variëren van €10.000 tot €20.000, afhankelijk van de omvang, complexiteit en vereiste functionaliteiten van het project. We bieden gedetailleerde offertes op maat na een grondige bespreking van jouw specifieke behoeften en doelen.

Kan ik mijn bestaande WooCommerce website laten ombouwen naar een maatwerk website?

Ja, je kunt je bestaande WooCommerce website laten ombouwen naar een maatwerk WooCommerce website. Dit omvat het migreren van je huidige content, het verbeteren van het ontwerp en de functionaliteit, en het implementeren van op maat gemaakte oplossingen om je online winkel te versterken.

Wat zijn de voordelen van onderhoud na de lancering van mijn WooCommerce website?

Onderhoud en ondersteuning na de lancering van je maatwerk WooCommerce website zorgen ervoor dat je site altijd up-to-date, veilig en optimaal presterend blijft. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingsmonitoring, back-ups en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je website altijd in topconditie is.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.