Auget hero background

Klaar voor een site die wel nieuwe klanten binnenhaalt?

Ontgrendel jouw digitale potentie met maatwerk WordPress
websites die geoptimaliseerd zijn voor conversie.

tiny-brands-logo-auget
goedkoopje-logo-auget
mudmasky-logo-auget
rijschool-mado-logo-auget
rwd-groep-logo-auget

Onze digitale oplossingen

Van WooCommerce en WordPress tot Hosting en Website Onderhoud, wij bieden een complete reeks digitale oplossingen die jouw online aanwezigheid versterken en optimaliseren.

WooCommerce

Onze experts creëren krachtige WooCommerce webshops die je producten optimaal presenteren en een naadloze winkelervaring bieden.

WordPress

Met maatwerk WordPress websites brengen wij jouw merk tot leven, met een focus op snelheid, veiligheid en het converteren van leads.

Hosting & Website Onderhoud

Betrouwbare hosting en proactief onderhoud zorgen ervoor dat je website altijd veilig, up-to-date en operationeel blijft.

Van start tot finish

Nu we een solide plan hebben opgesteld en de ontwerpen zijn afgerond, is het tijd om de daadwerkelijke ontwikkeling van de oplossing te starten.

1. Onderzoek

We beginnen met een grondige analyse van jouw wensen en de markt om een solide basis te leggen. Zo begrijpen we precies wat de site nodig heeft.

2. Ontwerp

We creëren een uniek en gebruiksvriendelijk ontwerp dat perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen. Alles wordt afgestemd op jouw visie.

3. Ontwikkeling

Onze developers bouwen een snelle, veilige en responsieve website met op maat gemaakte functionaliteiten.

4. Lancering

We zorgen voor een vlekkeloze livegang van je nieuwe website, volledig getest en geoptimaliseerd. Jouw website is direct klaar voor gebruik en groei.

5. Beheer & Groei

We bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning voor jou website aan. Daarnaast bieden we ook (optioneel) doorgroei trajecten aan.

Wat maakt ons anders?

Bij Auget streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Hieronder zie je hoe wij ons onderscheiden van andere bureaus door onze unieke aanpak en toewijding aan jouw succes.

Andere Bureaus

Standaard templates

Beperkte mogelijkheden

Trage, onpersoonlijke communicatie

Website live binnen gem. 12 tot 24 weken

Ontworpen om er leuk uit te zien

Auget

Op maat gemaakte oplossingen

Ultieme flexibiliteit

Snelle, proactieve communicatie

Website live binnen gem. 2 tot 6 weken

Ontworpen om resultaten te behalen

Wat onze klanten zeggen

Ons team combineert geavanceerd design met strategische optimalisatietechnieken om ervoor te zorgen dat jouw website er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bezoekers omzet in loyale klanten.

RWD-Groep-Simon-case-auget

Simon W.

RWD Groep

De nieuwe website was al binnen 2 weken online en we merken direct al een toename in de aanvraag van offertes via de website.
rijschool-mado-case-auget

Mado O.

Rijschool Mado

Onze nieuwe website is gemaakt door Auget en we zijn blij met het resultaat! Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering was er een uitstekende samenwerking.
Majid Mousavi

Majid M.

Mudmasky

We hebben samen met Auget de webshops van Mudmasky beter laten werken. Hierdoor is onze conversie in 1 jaar bijna verdubbeld!

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.