Auget hero background

Maatwerk Wordpress Website: Ultieme Flexibiliteit

Ontgrendel de volledige potentie van jouw bedrijf door te investeren in een maatwerk website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook echte resultaten behaald. Onze specialisten staan voor jou klaar.

NIEUW

Afspraak ingepland

12:04

NIEUW

Offerte aanvraag

12:31

NIEUW

Offerte aanvraag

12:44

NIEUW

Afspraak ingepland

12:57

NIEUW

Offerte aanvraag

12:20
Tiny-Brands-logo
goed-koopje-logo
Mudmasky-logo
Rijschool-mado-logo
rwd-groep-logo
Kaleido-logo

Waarom een Wordpress Maatwerk Website laten bouwen

WordPress WooCommerce is de meest gebruikte CMS voor webwinkels en dit is met een goede reden. De flexibiliteit en mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Hieronder lichten we de voordelen van een maatwerk WooCommerce site toe.
Auget Conversie
Hoger Conversie & Gemiddelde Bestelwaarde

Behaal een hoger conversie percentage en gemiddelde bestelwaarde door het conversie geoptimaliseerd ontwerp en functionaliteiten zoals cross-sells, reviews, filtering en meer.

Auget Organisch
Meer Organisch Verkeer

Zoekmachines zoals Google beoordelen sites op een aantal technische aspecten. Wij zorgen dat de site voldoet aan de meest recente richtlijnen.

Auget Flexibiliteit
Ultieme Flexibiliteit

Bij maatwerk wordt je niet gelimiteerd door een template of thema. Het ontwerp en de functionaliteiten zijn uiterst flexibel. Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het realiseren.

Auget Schaalbaarheid
Constante Optimalisatie

In de huidige markt is stilstaan achteruit gaan. Daarom bieden wij constante doorontwikkeling mogelijkheden aan via ons Auget Scale pakket.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering was er een

uitstekende samenwerking.

Mado – Rijschool Mado

rijschool-mado-case-auget

Wordpress Q&A

Lees hier de veelgestelde vragen over Wordpress

Wat is een maatwerk WordPress website?

Een maatwerk WordPress website is een volledig gepersonaliseerde website die specifiek is ontworpen en ontwikkeld om aan de unieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf te voldoen. Het biedt volledige controle over het ontwerp, de functionaliteit en de gebruikerservaring, anders dan standaard thema’s.

Waarom zou ik kiezen voor een maatwerk WordPress website in plaats van een standaard thema?

Kies voor een maatwerk WordPress website om te profiteren van een uniek ontwerp dat jouw merk weerspiegelt, betere prestaties en beveiliging, volledige controle over functionaliteit en de mogelijkheid voor op maat gemaakte oplossingen en integraties die niet mogelijk zijn met standaard thema’s.

Hoe lang duurt het om een maatwerk WordPress website te laten maken?

Het maken van een maatwerk WordPress website duurt meestal tussen de 2 en 8 weken, afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Dit omvat de fasen van planning, ontwerp, ontwikkeling en testen.

Wat zijn de kosten voor een maatwerk WordPress website?

De kosten voor een maatwerk WordPress website variëren van €5000 tot €20000, afhankelijk van de omvang, complexiteit en vereiste functionaliteiten van het project. We bieden gedetailleerde offertes op maat na een grondige bespreking van jouw specifieke behoeften en doelen.

Kan ik mijn bestaande website laten ombouwen naar een maatwerk WordPress website?

Ja, je kunt je bestaande website laten ombouwen naar een maatwerk WordPress website. Dit omvat het migreren van je huidige content, het verbeteren van het ontwerp en de functionaliteit, en het implementeren van op maat gemaakte oplossingen om je online aanwezigheid te versterken.

Wat zijn de voordelen van onderhoud en ondersteuning na de lancering van mijn maatwerk WordPress website?

Onderhoud en ondersteuning na de lancering van je maatwerk WordPress website zorgen ervoor dat je site altijd up-to-date, veilig en optimaal presterend blijft. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingsmonitoring, back-ups en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je website altijd in topconditie is.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.