Tiny Brands - Shopify

Tiny Brands is een kledingmerk dat zich richt op duurzaam geproduceerde babykleding.

Over de klant

Tiny Brands is een kledingmerk dat zich richt op duurzaam geproduceerde babykleding en opereert internationaal in Nederland, België, en Duitsland. Het merk staat bekend om zijn milieuvriendelijke producten en ethische productieprocessen. Auget werd ingeschakeld om de gebruikerservaring van hun webshop aanzienlijk te verbeteren en te zorgen voor een naadloze winkelervaring voor hun klanten.

Bezoek website

Klant

Tiny Brands

Industrie

B2C Kleding

Oplossing

Shopify

Time to live

2 weken

Uitdaging

Tiny Brands had behoefte aan een moderne en gebruiksvriendelijke webshop die de klantenervaring naar een hoger niveau zou tillen. De belangrijkste uitdaging was om de bestaande site te vernieuwen en te optimaliseren, zodat klanten gemakkelijk door het assortiment kunnen navigeren, aankopen kunnen doen en zich betrokken voelen bij het merk.


Oplossing

We kozen voor een Shopify low-code oplossing, die ons in staat stelde om snel en efficiënt een aantrekkelijke en functionele website te ontwikkelen. De focus lag op het verbeteren van de gebruikerservaring en het creëren van een platform dat de waarden van Tiny Brands weerspiegelt.

 

  • Design en Gebruiksvriendelijkheid: We hebben een fris en modern ontwerp gecreëerd dat intuïtieve navigatie en een vlekkeloze winkelervaring biedt. Door gebruik te maken van Shopify’s low-code mogelijkheden, konden we de site snel aanpassen aan de specifieke behoeften van Tiny Brands.
  • Internationale Lokalisatie: De website werd gelokaliseerd voor de Nederlandse, Belgische, en Duitse markten, met aangepaste inhoud, valuta, en betalingsopties om aan de verwachtingen van de klanten in deze regio’s te voldoen.
  • Duurzaamheidsverhaal: We hebben ervoor gezorgd dat het verhaal van duurzaamheid en ethische productie van Tiny Brands duidelijk werd gecommuniceerd op de website, wat de betrokkenheid van klanten vergrootte.

 

Resultaten

Het resultaat is een moderne, internationale webshop die de waarden van Tiny Brands volledig weerspiegelt en een uitzonderlijke gebruikerservaring biedt. Klanten kunnen nu gemakkelijk door de site navigeren, wat heeft geleid tot hogere klanttevredenheid en een toename in conversies.

 

  • Verbeterde Gebruikerservaring: De nieuwe site biedt een intuïtieve en plezierige winkelervaring, waardoor klanten sneller en eenvoudiger aankopen kunnen doen.
  • Verhoogde Betrokkenheid: Door het verhaal van duurzaamheid duidelijk te communiceren, voelen klanten zich meer verbonden met het merk.
  • Toename in Conversies: De verbeterde functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid hebben geleid tot een significante stijging in conversies.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.