RWD Groep - Maatwerk

RWD Groep is de specialist in bodemsanering, grond- en wegwerkzaamheden in Schiedam en omstreken.

Over de klant

RWD Groep, gevestigd in Schiedam, is een specialist in bodemsanering, grond- en wegwerkzaamheden. Het bedrijf werkt voornamelijk B2B en heeft samenwerkingsverbanden met diverse gemeentes. Onder leiding van Simon Weerdenburg zocht RWD Groep naar een digitale oplossing om hun professionele imago te versterken en hun online aanwezigheid te verbeteren.

Bezoek website

Klant

Simon Weerdenburg

Industrie

Grond-weg werken

Oplossing

Maatwerk WordPress

Time to live

2 weken

Uitdaging

RWD Groep had een verouderde website die niet meer voldeed aan de moderne eisen van hun B2B-klanten, zoals gemeentes. De belangrijkste eisen voor de nieuwe website waren een professionele uitstraling, verbeterde gebruikerservaring, focus op leadgeneratie en eenvoud in het toevoegen van nieuwe projecten aan het portfolio.

 

Oplossing

We ontwikkelden een maatwerk WordPress website die volledig aansluit bij de behoeften van RWD Groep en hun B2B-klanten.

 

  • Professionele Uitstraling: We creëerden een strak en modern ontwerp dat de expertise en betrouwbaarheid van RWD Groep weerspiegelt. De visuele elementen en structuur van de website zijn ontworpen om een professionele indruk achter te laten bij B2B-klanten zoals gemeentes.
  • Verbeterde Gebruikerservaring: Door de navigatie en de algehele structuur van de site te optimaliseren, hebben we een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring gecreëerd. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om informatie te vinden en contact op te nemen.
  • Focus op Leadgeneratie: We hebben strategisch geplaatste call-to-actions en contactformulieren toegevoegd om de conversie te verhogen en meer leads binnen te halen. De website is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines om de online zichtbaarheid te vergroten.
  • Eenvoud in Beheer: Dankzij de maatwerk WordPress oplossing kunnen nieuwe projecten eenvoudig aan het portfolio worden toegevoegd. Dit stelt de klant in staat om hun projectupdates en case studies zonder technische kennis bij te houden.

 

Resultaten

Het resultaat is een moderne en professionele website die volledig voldoet aan de eisen van RWD Groep en hun klanten.

  • Verbeterde Gebruikerservaring: De nieuwe site biedt een soepele en aangename gebruikerservaring, wat leidt tot hogere tevredenheid bij de bezoekers.
  • Professionele Uitstraling: De website straalt nu de professionaliteit en expertise van RWD Groep uit, wat vertrouwen wekt bij potentiële B2B-klanten.
  • Verhoogde Leadgeneratie: Dankzij de verbeterde focus op conversieoptimalisatie kunnen bezoekers veel makkelijker omgezet worden tot leads. Hiernaast is de validatie van de leads ook een stuk beter.
  • Eenvoudig Beheer: Het toevoegen en beheren van nieuwe projecten in het portfolio is nu een eenvoudig proces, waardoor de site altijd up-to-date blijft.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.