Rijschool Mado - WordPress

Rijschool Mado is dé rijschool in Rotterdam en omgeving.

Over de klant

Rijschool Mado, gevestigd in Capelle aan den IJssel, biedt een breed scala aan rijlessen voor auto, motor, en brommer. Onder leiding van eigenaar Mado heeft Rijschool Mado zich gepositioneerd als een betrouwbare en kwalitatieve rijschool. Wij werkten samen met Rijschool Mado om hun digitale aanwezigheid te verbeteren door de ontwikkeling van twee gespecialiseerde websites.

Bezoek website

Klant

Rijschool Mado

Industrie

Rijschool

Oplossing

WordPress

Time to live

3 weken

Uitdaging

Rijschool Mado had behoefte aan een efficiënte en gebruiksvriendelijke digitale oplossing om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn. De belangrijkste eisen waren onder andere een verbeterde gebruikerservaring voor het inplannen van rijlessen en rijexamens, evenals een robuuste technische opzet die naadloos integreert met hun operationele processen.

 

Oplossing

Om aan deze behoeften te voldoen, ontwikkelden we twee WooCommerce-websites die specifiek waren afgestemd op de verschillende aspecten van de rijschool:

 

1. Website voor Rijles Pakketten en Inschrijvingen:

    • Design en Structuur: We creëerden een aantrekkelijke en intuïtieve website die klanten gemakkelijk door het aanbod van rijlespakketten leidt en hen in staat stelt zich eenvoudig in te schrijven.
    • WooCommerce Integratie: Dankzij WooCommerce konden we een gebruiksvriendelijke webshop creëren waar klanten eenvoudig rijlessen kunnen kopen.

 

2. Website voor Rijles Planning:

    • Gebruiksvriendelijke Interface: We ontwikkelden een aparte website gericht op het plannen van rijlessen en examens. De interface werd ontworpen met het oog op maximale gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.
    • Naadloze Integraties: Integraties met planningssoftware zorgen ervoor dat zowel instructeurs als leerlingen gemakkelijk toegang hebben tot hun schema’s en wijzigingen direct kunnen doorvoeren.

 

Resultaten

Het resultaat is een aanzienlijke verbetering in de gebruikerservaring voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Rijschool Mado. Dankzij de gescheiden en gespecialiseerde websites kunnen klanten nu eenvoudig rijlessen en -examens plannen, wat heeft geleid tot een hogere klanttevredenheid en efficiëntie in de operationele processen van de rijschool.

 

  • Verbeterde Gebruikerservaring: Klanten kunnen nu sneller en eenvoudiger rijlessen en examens inplannen.
  • Efficiënte Operationele Processen: Door de integraties met planningssoftware zijn de administratieve lasten verminderd en kunnen instructeurs zich beter concentreren op het geven van lessen.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.