Mudmasky - WooCommerce

Mudmasky is een B2C schoonheidsverzorging webwinkel met een focus op huidverzorging en moddermaskers.

Over de klant

Mudmasky is een internationaal actieve webshop gespecialiseerd in hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Onder leiding van eigenaar Majid Mousavi heeft Mudmasky zich gevestigd als een toonaangevend merk in de huidverzorgingsindustrie. Samen hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van zes regionale websites die de digitale aanwezigheid van Mudmasky wereldwijd versterken.

Bezoek website

Klant

Majid Mousavi

Industrie

Huidverzorging

Oplossing

WooCommerce

Time to live

7 weken

Uitdaging

De behoefte van Mudmasky was duidelijk: een toekomstbestendige, gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing die naadloos geïntegreerd kon worden met verschillende lokale markten. De belangrijkste eisen waren onder andere een robuuste technische opzet, een intuïtief CMS, een hoog beveiligingsniveau, en een naadloze integratie met betalings- en logistieke systemen. Bovendien was een update van het design noodzakelijk om consistent te blijven met de merkidentiteit.

Oplossing

Om aan deze eisen te voldoen, ontwikkelden we zes WooCommerce-webshops, elk afgestemd op een specifieke geografische regio: Verenigde Staten (US), Nederland (NL), Duitsland (DE), Verenigd Koninkrijk (UK), Europese Unie (EU) en Frankrijk (FR).

 

  • Design Update: We begonnen met een update van het design, gebaseerd op de laatste designstandaarden en de merkidentiteit van Mudmasky.
  • Technische Opzet: We kozen voor een solide WordPress/WooCommerce-opzet die niet alleen gebruiksvriendelijk is voor de beheerders, maar ook toekomstbestendig dankzij enterprise technologie.
  • Lokalisatie: Elke website werd volledig gelokaliseerd met aangepaste inhoud, valuta, en betalingsopties om aan de specifieke behoeften van de lokale markten te voldoen.
  • Integraties: Naadloze integraties met HR- en Marketing Automation-software om operationele efficiëntie te waarborgen.

 

Resultaten

Het resultaat is een reeks moderne, regionale websites die perfect aansluiten bij de internationale strategie van Mudmasky. De verbeteringen hebben geleid tot meer engagement en bijna een verdubbeling van het aantal conversies binnen één jaar. Dankzij de flexibele opzet kunnen nieuwe functies of integraties eenvoudig worden toegevoegd, waardoor Mudmasky ook in de toekomst haar digitale doelen kan blijven realiseren.

Laten we jouw project
vrijblijvend bespreken

Zolang jij het kunt dromen kunnen wij het maken.